2

So long and thanks for all the fish

Vaknade klockan 06 i morse. Kommer bli intressant att vakna 03 hemma i ett par dagar..

Kunde inte skriva ut mitt boarding pass, men det löste sig tack vare Ali som hjälpte mig. Fick sedan min sista buriyani till lunch. Kommer sakna maten som sagt men samtidigt så måste jag komma tillbaka till mina vanliga matvanor då min mage är jätte arg på mig.

Rohan kom med en tavla hans syster målat, jätte fin!! Med ram och allt. Hoppas den klarar flyget.
Drog ut en stund med Rohan och Sarath. Åkte in till stan i Colombo och satte oss på en pub. Puben var prydd med en lejon tavla och sten golv. Det är varmt och solen började gå ner. Rohan beställer in en talrik med fried fish och pommes, samt en stor tapp med Lion öl!

Vi sitter och pratar och äter och dricker öl en stund. Rohans vän dyker upp, dom har känt varandra i över 20 år! Lång vänskap! Vi beställer in olika typer av mat, bland annat chicken popcorn och fried mushrooms. Allt är gott men väldigt friterat. Ölen är god och kall, det spelas srilanskesisk musik och man hör syrsor som spelar utanför. Det pratas mycket om att jag ska hitta en man och komma tillbaka till Sri Lanka och fira bröllop, haha! *facepalm*

Himlen färgas rosa röd. Sarath, Rohan och hans vän sitter och sjunger till musiken som spelas. I fönstret intill mig kryper massor av små söta ödlor! När solen gått ner så drar vi vidare till en KFC och äter glass. Rohans vän visar en bil han skulle vilja köpa, en Honda.

Sist så kommer vi till Rohans väns hus. Det är ett jätte stort hus, han har även sitt kontor i samma hus. Innuti huset är det stora valv gångar och vita väggar. Vi får gå upp på deras uteplats uppe på taket. Högt upp i skyn lyser månen genom dimmiga moln. Luften är varm och doftar av blommor som slår ut under natten. Vi får kaffe och kakor av Rohans väns fru. Det flyger fladdermöss över oss då och då.

Jag får även se en liten eldfluga! Jätte söt liten blinkande sak!

Det var ett trevligt avslut på min vistelse i Sri Lanka. Nu väntar en lång flygtur hem.